Tlapková patrola ve velkofilmu

Tlapková patrola ve velkofilmu

Když se přímo na Adventure City zřítí magický meteorit, získají pejsci z Tlapkové patroly superschopnosti, které je promění v mocné tlapky! Například nejmenší člence týmu, Skye, se díky novým schopnostem splní velký sen. Vše se ovšem zásadně zvrtne, když se zlému bývalému starostovi Humdingerovi podaří utéct z vězení. Společně s Victorií Vance, šílenou vědkyní, která je meteoritem přímo posedlá, se pokusí pejsky o jejich superschopnosti připravit ve snaze stát se superpadouchem. Tlapková patrola musí oba dva zastavit dřív, než bude pro Asteroid City pozdě. A Skye se přesvědčí o tom, že i malinké štěně může znamenat veliký rozdíl.

Délka akce: 88 minut
Rok výroby: 2023
Datum lokální premiéry: 28. září 2023

KD Milovice Vás zve

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Neděle, 12. 5. - 14:00 Koupit
KD Milovice
Název: Tlapková patrola ve velkofilmu
  2D Český dabing Mládeži přístupný
Cena: od 130,00 Kč
Místo: KD Milovice
Nám. 30 června
289 24 Milovice
Zobrazit na mapě

Režie: Cal Brunker • Scénář: Cal Brunker, Bob Barlen • Hudba: Heitor Pereira • Dabbing: Jan Köhler, Jan Maxián, Filip Švarc, Petra Tišnovská, Antonie Talacková, Ivo Novák, Ivana Korolová, Anna Brousková

Vstupenky lze zakoupit:

  • Online
  • Na pokladně TIC v Milovicích
  • Na pokladně KD Milovice *

* Pokladna KD Milovice je otevřena vždy hodinu před každým představením.

Vozíčkáři mají nárok na 50% slevu na vstupném. Kapacita je 8 míst v sále. Slevu nelze uplatnit při nákupu online, ale pouze fyzicky na pokladně po předložení průkazu nebo kopie průkazu. Před představením je nutné prokázat se platnou průkazkou.