AFRIKA aneb Češi mezi lidožravci / Divadlo Járy Cimrmana

AFRIKA aneb Češi mezi lidožravci / Divadlo Járy Cimrmana

Češi mezi lidožravci

Info k prodeji:

Prodej vstupenek bude zahájen 6.9.2023 v 9 hodin POUZE na pokladně Kulturního domu Milovice. Maximálně 4 ks vstupenek na osobu. Vstupenky nebude možné rezervovat! Online doprodej vstupenek bude až od 12 hodin (pokud nějaké vstupenky zbydou). Upozornění: 2 řady budou vyhrazeny pro sponzora, bez kterého by nešlo představení uskutečnit! 6 míst bude v rezervaci dle smlouvy pro účely hostujícího divadla!

V pořadí objevů čtrnáctá Cimrmanova hra nás zavede do nitra kontinentu téměř nedotčeného civilizací. Čeští cestovatelé se tu setkají s podivným kmenem lidojedů a málem skončí na jejich jídelním lístku. Příslušníci tohoto kmene jsou zvláštní ve dvou směrech: svým vzhledem a svou neobyčejnou učenlivostí. Tyto vlastnosti umožnily Cimrmanovi vyřešit jazykové a inscenační problémy s elegancí, jakou mu ostatní světoví dramatikové mohou jen závidět.

Délka akce: 120 minut
Rok výroby: 2004
Datum lokální premiéry: 4. červen 2016

Informace o akci a jejím konání

Vstupenky lze zakoupit:

  • Online
  • Na pokladně TIC v Milovicích
  • Na pokladně KD Milovice *

* Pokladna KD Milovice je otevřena vždy hodinu před každým představením.

Vozíčkáři mají nárok na 50% slevu na vstupném. Kapacita je 8 míst v sále. Slevu nelze uplatnit při nákupu online, ale pouze fyzicky na pokladně po předložení průkazu nebo kopie průkazu. Před představením je nutné prokázat se platnou průkazkou.