POZOR PŘESUNUTO NA 11. 5. 2023 - ONDŘEJ HAVELKA A JEHO MELODY MAKERS objevují poklad na stříbrném plátně

POZOR PŘESUNUTO NA 11. 5. 2023 - ONDŘEJ HAVELKA A JEHO MELODY MAKERS objevují poklad na stříbrném plátně

Objevují poklad na stříbrném plátně

DNEŠNÍ PŘEDSTAVENÍ /17. 2. 2023/ ONDŘEJE HLAVELKY JE PŘESUNUTO!

Pro náhlou zdravotní indispozici Ondřeje Havelky se dnešní představení přesouvá, vstupenky zůstávají v platnosti, není nutné je vyměňovat, náhradní termín je 11. 5. 2023 od 19:30. Omlouváme se za způsobené komplikace.

Od okamžiku, kdy se zrodil zvukový film, nadšené publikum dychtilo nejen po mluveném slovu, ale hlavně po hudbě a zpěvu. Především hudební komedie a první filmové muzikály byly ve velké oblibě. Vlastně v žádném filmu nesměla chybět aspoň jedna písnička. Proto jsme se rozhodli náš nový koncertní program sestavit z nejhezčích písňových pokladů, které zazněly na filmovém plátně ve třicátých a čtyřicátých letech. Náš společný zážitek bude jistě umocněn tím, že si jistě v mnoha případech budeme při jejich poslechu vybavovat konkrétní scény, v nichž je většinou prudce zamilovaní hrdinové pěli. A tak zazní nejen sladké i žhavé kusy americké provenience, ale i mnohé nesmrtelné písně z nestárnoucích komedií s Oldřichem Novým, Hugem Hassem, Adinou Mandlovou a dalšími hvězdami českého filmu.

Délka akce: 120 minut

Informace o akci a jejím konání

Vstupenky lze zakoupit:

  • Online
  • Na pokladně TIC v Milovicích
  • Na pokladně KD Milovice *

* Pokladna KD Milovice je otevřena vždy hodinu před každým představením.

Vozíčkáři mají nárok na 50% slevu na vstupném. Kapacita je 8 míst v sále. Slevu nelze uplatnit při nákupu online, ale pouze fyzicky na pokladně po předložení průkazu nebo kopie průkazu. Před představením je nutné prokázat se platnou průkazkou.