A/ EDITH A MARLENE

A/ EDITH A MARLENE

Edith a Marlene je příběhem dvou slavných šansoniérek Edith Piaf a Marlene Dietrich.

Datum konání představení: 3.5.2023 od 19 hodin

Edith a Marlene je příběhem dvou slavných šansoniérek Edith Piaf a Marlene Dietrich. Autorka hry, maďarská scénáristka, staví do kontrastu dva odlišné způsoby přístupu k životu - na jedné straně chladnou, ukázněnou profesionalitu Marlene Dietrich, na straně druhé plný, vášnivý a intenzivní život Edith Piaf.

Divadelní představení je součástí Abonmá jaro 2023. Prodej abonmá bude probíhat od 1.12. stávajícím držitelům. Vaše stávající místa Vám automaticky držíme do 12.12.2022. Tedy termínu, kdy je poslední podzimní abonentní představení Chvála bláznovství. Nové abonmá si můžete zakoupit také před začátkem představení a během přestávky. Budeme však rádi, když si zakoupíte abonmá s předstihem v milovickém infocentru a nenechávali tak nákup na poslední chvíli, kde se mohou tvořit fronty.

Pokud jste s místem spokojeni a nechcete ho měnit, stačí přijít své místo zakoupit do Infocentra v Milovicích (s sebou si přineste své dosavadní kartičky). Obsluha Vám vydá kartičky nové. Pokud si abonmá do 12.12. nezakoupíte znovu, uvolňují se Vaše místa automaticky zpět do prodeje jiným zájemcům. Pokud budete chtít počkat, zda se neuvolní nějaká místa blíž, lze zakoupit abonmá 13.12. od 8 hodin online.

Délka akce: 160 minut
Rok výroby: 1999
Datum lokální premiéry: 22. listopad 1999

Informace o akci a jejím konání

Autor inscenácie: Éva Pataki • Hrají: SEIDLOVÁ HANA (Edith Piaf), DRÖSSLER Renata (Marlene Dietrich) • Režie: Pecháček Pavel • Scéna: Cygan Miroslav • Kostýmy: Tůmová Romana

Vstupenky lze zakoupit:

  • Online
  • Na pokladně TIC v Milovicích
  • Na pokladně KD Milovice *

* Pokladna KD Milovice je otevřena vždy hodinu před každým představením.

Vozíčkáři mají nárok na 50% slevu na vstupném. Kapacita je 8 míst v sále. Slevu nelze uplatnit při nákupu online, ale pouze fyzicky na pokladně po předložení průkazu nebo kopie průkazu. Před představením je nutné prokázat se platnou průkazkou.