A/ CRY BABY CRY

A/ CRY BABY CRY

Komedie o tom, jak pět žen hledá návod na štěstí.

Datum konání představení: 27.2.2023 od 19 hodin

Pět žen se v dnes populárním kurzu life coachingu pokusí zjistit, jak by měly změnit svůj život.

Může nás ale vůbec někdo naučit, jak žít a jak být šťastný? To je otázka.

Náš divadelně zrychlený kurz pod vedením kouče Michala Dlouhého nebo Tomáše Petříka se o to pokusí. Změnit svůj život přijdou Klára Cibulková, Réka Derzsi/Eva Vrbková, Kristýna Frejová, Marie Štípková/Petra Hřebíčková a Blanka Popková, pod režijním dohledem Martiny Krátké.

Upozorňujeme diváky, že se při představení na jevišti kouří - cigarety jsou v tomto případě považovány za rekvizity.

Divadelní představení je součástí Abonmá jaro 2023. Prodej abonmá bude probíhat od 1.12. stávajícím držitelům. Vaše stávající místa Vám automaticky držíme do 12.12.2022. Tedy termínu, kdy je poslední podzimní abonentní představení Chvála bláznovství. Nové abonmá si můžete zakoupit také před začátkem představení a během přestávky. Budeme však rádi, když si zakoupíte abonmá s předstihem v milovickém infocentru a nenechávali tak nákup na poslední chvíli, kde se mohou tvořit fronty.

Pokud jste s místem spokojeni a nechcete ho měnit, stačí přijít své místo zakoupit do Infocentra v Milovicích (s sebou si přineste své dosavadní kartičky). Obsluha Vám vydá kartičky nové. Pokud si abonmá do 12.12. nezakoupíte znovu, uvolňují se Vaše místa automaticky zpět do prodeje jiným zájemcům. Pokud budete chtít počkat, zda se neuvolní nějaká místa blíž, lze zakoupit abonmá 13.12. od 8 hodin online.

Délka akce: 80 minut
Rok výroby: 2013
Datum lokální premiéry: 14. červen 2013

Informace o akci a jejím konání

Hrají: Klára Cibulková, Kristýna Frejová, Marie Štípková/Petra Hřebíčková, Blanka Popková, Réka Derzsi/Eva Vrbková, Michal Dlouhý/Tomáš Petřík • Autor divadelní hry: Sabina Krátká • Režie: Martina Krátká

Vstupenky lze zakoupit:

  • Online
  • Na pokladně TIC v Milovicích
  • Na pokladně KD Milovice *

* Pokladna KD Milovice je otevřena vždy hodinu před každým představením.

Vozíčkáři mají nárok na 50% slevu na vstupném. Kapacita je 8 míst v sále. Slevu nelze uplatnit při nákupu online, ale pouze fyzicky na pokladně po předložení průkazu nebo kopie průkazu. Před představením je nutné prokázat se platnou průkazkou.