Čert vem anděla

Čert vem anděla

Divadelní pohádka pro děti

Kníže pekel Luciper a jeho žena Belzebubka mají starosti s dcerkou Belindou. Nic ji nebaví, o žádnou zábavu nestojí… Až mazaný hříšník Vyžírka, kterého zrovna Luciperův vrchní poskok Kakraholt umístil do pekelného kotle, přijde věci na kloub. Holka už je velká, potřebovala by ženicha. A poradí Belindě, aby ze sebe udělala smutnou čertici. A který čert ji rozveselí, ten ji dostane za ženu.

Jenže Luciper si k tomu prosadí své: komu se to nepovede, ten bude za trest vyhoštěn z pekla v podobě smradlavého kozla. Všichni čerti rázem couvnou, ale Vyžírka má další radu. Belinda, jako knížecí dcerka, si zaslouží někoho onačejšího než nevzdělané čerchtmanty. Ať Luciper pozve do pekla anděla, to bude ten pravý! Jak to dopadne, dozvíte se v závěru veselé pohádky s písničkami Jiřího Beneše.

Délka akce: 60 minut

Informace o akci a jejím konání

Vstupenky lze zakoupit:

  • Online
  • Na pokladně TIC v Milovicích
  • Na pokladně KD Milovice *

* Pokladna KD Milovice je otevřena vždy hodinu před každým představením.

Vozíčkáři mají nárok na 50% slevu na vstupném. Kapacita je 8 míst v sále. Slevu nelze uplatnit při nákupu online, ale pouze fyzicky na pokladně po předložení průkazu nebo kopie průkazu. Před představením je nutné prokázat se platnou průkazkou.